Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Lærling? Bli med til World Culinary Cup!

ASKO Servering inviterer lærlinger til World Culinary Cup i Luxembourg.

- Tradisjonen tro vil ASKO Servering ta turen til World Culinary Cup i Luxembourg senere i år for å heie frem Det Norske Kokkelandslaget. Også denne gang inviterer vi med lærlinger som brenner for faget, forteller markedssjef Nina Borgen i ASKO Servering. 

Noe for deg?

Nå er vi på jakt etter søknader fra lærlinger som brenner for faget og som ønsker faglig påfyll og inspirasjon! Vi tar også imot søknader fra dem som har lærlinger og som mener at akkurat deres lærling bør få være med på en slik tur, sier Borgen.- I søknaden forteller du litt om deg selv og hvorfor du mener du bør være med. Du kan også sende inn søknaden i form av en video. Det er bare ett formelt krav som må overholdes, og det er at du må ha fylt 18 år innen utreisedatoen 25. november 2018.

Opplevelser

- Vi er opptatt av å kombinere gode faglige innslag med flotte matfaglige opplevelser. På den forrige turen til OL fikk vi bl.a. med oss et besøk på en restaurantskole hvor vi laget tysk mat, og vi fikk smake på juniorlandslagets konkurransemeny – for å nevne noe! For oss som arrangerte turen, var det utrolig fint å oppleve den gode stemningen og samholdet lærlingene imellom. Det ga oss også innsikt i spørsmål og problemstillinger som er viktige for lærlingene.

Husk fristen

I ASKO Servering er vi opptatt av rekruttering til kokke-yrket. Vi er stolte over å være sponsorer til NKL og Det Norske Kokkelandslaget, og vi er aktivt med i stiftelsen til fremme av restaurant- og matfag. Vi mener derfor det er viktig å trekke med lærlingene i spennende og viktige bransjebegivenheter. Nå ser vi frem til å invitere med oss mange hyggelige, dyktige og nysgjerrige lærlinger til Luxembourg senere i år, sier Nina Borgen.

Søknaden sendes til: innen 1. Juni.

Her er hele gjengen samlet foran kokkeskolen i Erfurt.